Ke standardnímu bytu vyrobili jídelnu na přání

- Komerční sdělení -brilantní

Mladá rodinka si nechala navrhnout interiér v novostavbě Javor v Bratislavě. Jednou z hlavních požadavků byla prostorná jídelna, která vznikla ukrojením prostoru z velké terasy. Podívejte se, jak to designérský tým studia TOLICCI zvládl.

Byty v novostavbách mají své limity, designéři studia Tolicci si však s prostorem holobytu pohráli a vytvořili moderní interiér, který splňuje požadavky všech členů mladé rodiny. Jejich „hřištěm“ byl prostor o výměře 98 m2 a jedním z hlavních požadavků klientů bylo vytvořit z části terasy jídelnu. To znamenalo tuto část překrýt a vytvořit tak celoročně obyvatelný prostor pro stolování.

Čtěte také:

Bazén si můžete dovolit i vy

Čtěte také:

Jak si ze suvenýrů z dovolené vytvořit originální dekorace

Čtěte také:

Korálová barva roku je „in“ iv létě

Čtěte také:

Podlahové osvětlení dobývá trendy mezi svítidly

Jak to bývá ve většině rodin, o společných prostorách, jako jsou kuchyň, jídelna, obývací pokoj a koupelna, rozhodovala ve větší míře majitelka bytu. V tomto případě už měla i představu o svítidlech a interiérových prvcích, protože si předem prohlédla předchozí projekty studia na internetu.

Prostor pracovny měl zase pod palcem pan domu, jelikož se měla stát jeho teritoriem. Celý interiér je navržen v moderním minimalistickém stylu a v přírodních barvách. Dominuje struktura tmavého dřeva, mramor v krémových tónech a textilie v barvách capuccino. Dětský pokoj i obývací pokoj oživují žluté, oranžové a zelené prvky.

Nová jídelna vznikla prakticky „z ničeho“, designéři totiž ukrojili kus terasy a zastřešili ji. I po této úpravě zůstala terasa k tomuto bytu úžasná, protože má štědrou rozlohu s pěkným výhledem v nejvyšším patře domu.

- Reklama -zpravy
- Komerční sdělení -pr článek

Redakce doporučuje

Články autora